Categorieën
About

Specifiek over deze site (planduwer.be)

Dus die sites die je maakt … Zien die er dan uit zoals deze? Is dat niet wat sober?

Hawel. Een woordje uitleg is misschien wel op z’n plaats. Planduwer.be is een zijproject van jrgndwvr.be. Het is een concept of aanpak, specifiek bedoelt voor klanten die er op uit zijn om zo veel mogelijk zelf te doen.

Ik weet zelf niet of dit gaat werken, of er interesse in gaat zijn. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om er een kleine eenvoudige site van te maken.

Tegelijk ben ik echter ook van mening dat een site niet per sé moet beschikken over alle toeters en bellen om goed te zijn. At the end is een website niet meer dan een werktinstrument. Die moet doen wat hij moet doen. De lool & feel speelt in dat opzicht minder een rol.

Deze site is ook een beetje een proef- en speeltuin waar ik vanalles op probeer. Zo is dit de eerste site die ik gebouwd heb met “Gutenberg”, dat is een zogenaamde builder die sinds een paar jaar standaard in WordPress zit. Ik gebruik ook het standaard theme “Twenty Twenty-One”. Noch de builder, noch het theme zijn zaken die ik normaalgezien gebruik. Al moet ik wel zeggen dat het een interessante ervaring is … Zo bouwde ik de hele site van A tot Z (en inclusief alle teksten) op net geen drie uren … En it does the trick, nee?